Sweeptech

Om Oss

Sweeptech AS

Vårt sortiment består blant annet av feiemaskiner, redskapsbærere, saltspredere til ulike formål og maskiner samt. snøfreser. og utstyr til veivedlikehold.

Kristian Frantzen og Paal Frantzen startet Sweeptech AS. Vi har til sammen nærmere 50 års erfaring i bruk, kjøp/salg av veivedlikeholdsutstyr, derav saltspredere/vinterutstyr, feiemaskiner og redskapsbærere. I september 2020 fikk vi Solberg Mek. Verksted AS med på laget som samarbeidspartner og deleier. 

Vårt samarbeid med Solberg Mek. Verksted AS styrker vår kompetanse og service innenfor leveranse og oppfølging ut til kunde fra planlegging, kjøp/salg og service.                                                              

Sweeptech AS  flere servicepunkt i landet og kan dermed tilby god service og tilstedeværelse for kunden. 

Fra og med januar 2022 ble Sweeptech AS eneste forhandler både på salg og service i hele Norge og Sverige for Boschung og Kupper Weisser

 

Vi ønsker dere velkommen til oss

Boschung

Hvert Boschung produkt er konstruert med tanke på fremtiden.

Vi vet imidlertid at elementene er utfordrende, og at investeringer i nytt utstyr krever ombordstigning og teknisk opplæring.

Derfor har du i det øyeblikket du kjøper Boschung-utstyr tilgang til vår omfattende kunde- og tekniske support hele året

 

Les mer om Boschung på www.boschung.com